A A A K K K
людям із порушенням зору
Відділ соціального захисту населення
Носівської міської ради

БФ “Право на захист” реалізує проект “Забезпечення захисту прав та юридичнадопомога внутрішньо перемішеним особам, та людям, що постраждали внаслідок війни”

Дата: 17.06.2024 18:00
Кількість переглядів: 12

Фото без опису

Право на захист” реалізує проект “Забезпечення захисту прав та юридичнадопомога внутрішньо перемішеним особам, та людям, що постраждали внаслідок війни” за угодою з Управлінням Верховного Комісара ООН у справах біженців в Україні. Зустрічі жителів Носівської громади із юристами Благодійногофонду «Право на захист», відбудеться 20 червня о 11 год 00 хв в приміщенні Носівської міської ради (Чернігівський р-н, м. Носівка, вул. Центральна, 20) Фахівці БФ «Право на захист» будуть проводити роз'яснювальну роботу серед ВПО і постраждалих від збройної агресії осіб.

Юристи надаватимуть безоплатні індивідуальні юридичні консультації населенню щодо оформлення статусу внутрішньо переміщеної особи, фіксації руйнування майна та подання заяв про такі факти до правоохоронних органів; одержання всі видів документів, в тому числі відновлення втрачених або знищених; оформлення, соціальних виплат; доступу до землі, житла та власності та інших юридичних питань (окрім сімейного права).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень